#¤&&@!!%#

Ungefär så låter jag just nu. Blir sååå sur när något jag har jobbat med i flera dagar skiter sig i sista momentet. Jag har hållit på att dekorera en tygkasse med servettdekopage.
Pilligt att klippa ut alla små delar jag skulle ha, placera ut som snyggt och se till att dom sitter där jag vill ha dom. Sedan var det en massa lack som skulle på och så torka….. Idag tänkte jag stryka den för att den ska tåla tvätt. Gick som en dans dom första minuterna, men sedan blev det brunt på vissa ställen. Helt klart har det blivit bränt, och hela kassen är förstörd. Bara att börja om från början. Men jag ville ju ha den klar så att jag kunde börja på dom där sista små detaljerna som jag inte kan stryka på. Jag var ju såååå nära, men nu  får jag börja om från början, för jag tänker inte ge mig!

Hoppas ni har en bättre lördag 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *