Julklappar 2009 (avslöjande, så läs inte om du inte vill veta!)

Nu har jag fått iväg första laddningen med julklappar. Den laddning som ska uppåt i landet med hjälp av min pappa. Andra laddningen kommer att spridas ut ända in i januari, så det kommer jag inte att visa. Alla vuxna får samma paket, medan barnen får lite annat.

tvalask

Egengjord tvål i en liten ask

tvalaskar

paketering

När det var dags för inslagning så visade det sig att jag inte hade kartonger som passade. Varje paket innehåller en ask med en tvål och fyra påsar med godis. Det blev till att offra ett antal cardstock och vika egna kartonger. Tyvärr fotade jag dom inte eftersom dom inte är något att se 😉

storasyster-klara

Klara har ju blivit storasyster, så det är klart att hon ska ha en storasystertröja. Texten är skriven med en skimrande plommonfärg och prickarna runt swirlen är gjorda med glitterfärg.

made-by-love

Arvids första body (från mig alltså) är gjord med glimten i ögat 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *