Och här rullar dagarna….

Alltså… nyss var det måndag morgon och nu är det onsdag kväll. Misstänker att jag har tappat något på vägen.Typ bloggen, min almanacka och medvetandet.
Jag har bloggat, jag lovar, det syns bara inte här. All text och alla supersnygga bilder finns fortfarande kvar i mitt huvud. Bilderna är inte ens tagna ännu. På den nivån befinner jag mig just nu.
Min att-göra-lista verkar växa i snabbare takt än vad jag har energi att krympa den. Just nu, enligt mitt minne, så ska jag:

  • Göra klart en födelsedagspresent
  • Göra klart en annan present
  • Fota högen med kort så att jag blir av med den från skrivbordet
  • Storstäda nämnda bord
  • Byta gardiner i vardagsrummet
  • Tvätta lakan och handdukar
  • Baka småkakor (jätteviktigt 🙂 )
  • Avsluta ett minialbum
  • Dammtorka sovrummet

Det är vad som snurrar just nu, det är säkert något mer jag hade planerat. Jag har, tack-å-lov, inga direkta deadlines utom på presenterna. Hmmm… kanske på gardinerna också…. julen ska väl vara slut nu va? Jag har i alla fall varit smart nog att välja neutrala julgardiner, dom är helt vita med blingstenar i ett regn högst upp.

Fredagen kommer att försvinna inne på stan. Jag ska bland annat till en kurator på min hörselklinik. Ytterligare en att lägga till raden av hjärndoktorer jag träffar nu. Kommer att bli spännande att se om jag kan hålla isär dom och särskilt om jag kan prata om ”rätt” sak på rätt plats.
Den här gången är det en öronläkare som ville att jag skulle gå hos en kurator eftersom ”jag inte har accepterat min hörselnedsättning”. Det är därför jag blir så förbenat trött när jag är bland mycket folk. Själv tycker jag att det är skrattretande. Jag har inga problem med mitt handikapp. Känner mig naken om jag går ut utan hörapparaterna. Jag är öppen med det till alla och gillar mina små svarta hjälpredor…. men visst…. jag har nog inte accepterat det…. Grrrr!

Jaja, vi får se hur det går med min lista i veckan.

Det här är den ena av mina hörapparater. Den är inte stor som synes och den syns knappt när jag har den på, men Oj vad den hjälper mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *