Organisation

Jag älskar att organisera saker och ting. Hitta på system för att underlätta, ibland blir det super ibland undrar jag hur jag tänkte. Men det är kul och jag lär mig en del på vägen 🙂
Nu senast så försökte jag hitta en stans jag trodde att jag hade. Det slutade med att jag fick tömma båda lådorna för att hitta den. Nu kommer jag inte ens ihåg vad det var för stans eller vad jag skulle ha den till. Förmodligen övergav jag det projektet för att påbörja (och slutföra!) det här.

Jag gjorde ett litet album för mina stansar där jag kan samla dom och se vad jag har. Nu ska jag bara lista ut var jag ska förvara min lilla samling av småböcker, det har ju blivit ett par.

Jag gjorde det ganska enkelt för mig. I cardstocklådan rotade jag reda på en bunt cardstock som jag inte gillar men ändå har massor av. Dessa skar jag sedan i bitar så att jag fick mina albumsidor. Framsidan är dekorerad med en platta där jag har satt washitape och ett par utstansade figurer.

Av någon anledning så tyckte jag att sidor som är 9×9 cm var lagom. Detta resulterade ju då i att jag fick långa remsor med överblivet papper. Jag rekommenderar helt klart 10×10 cm. Då använder man hela papperet.
Sedan började jag stansa i små spillbitar och klistrade in lite hur som. Ingen större sortering med andra ord.
Det hela är sedan bundet med BIA’n

1 tanke kring ”Organisation

  1. Mien Inläggsförfattare

    Det blev 27 sidor totalt, så jag har många blanka kvar 🙂 Kom på nu att jag har ju inte tagit med MS stansarna. Får bli lite jobb till veckan 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *