Category: Pysselmaterial

Nyinköpta dyrgripar och bra-att-ha-saker. Här samlas allt möjligt pysselmaterial

jun 21

10 verktyg jag inte kan vara utan

Jag har massor med olika verktyg som jag använder när jag pysslar, men det här är mina 10 verktyg jag inte kan vara utan.

jun 16

Massor med embossingpulver

Jag hade planer. Dom gick i stöpet, av häpnad. Jag har köpt små söta burkar som jag tänkte använda för att blanda lite eget embossingpulver i. Inga stordåd direkt, men det funkar jättebra att blanda i löst glitter (inte för stora flagor bara) i vanligt embossingpulver. Tanken var att jag skulle glittra till några av …

Continue reading

feb 19

En lyckans dag!!!

För idag har jag blivit med BUG!!!! En alldeles egen liten grön älskling som väger bly att släpa hem ikväll. MEN DEN ÄR MIN!!!! ~ Du kanske också vill läsa ~ Lite lite shopping Band i massor Idag blev det IKEA! Jag är nykär

feb 06

Massa nya QK

Jag har införskaffat en hel del nya dies dom senaste månaderna, men inte lagt upp dem här, så här kommer en massa bilder 😉 ~ Du kanske också vill läsa ~ Fotat i naturen Nytt från QuickKutz H&M Våren 2008 (Miens favoriter) Me on Pinterest – Del 2

jun 15

Pro Markers

Äntligen har jag gjort den färgkarta över PM-pennor som jag har planerat. Dom färger jag har är markerade med X. (färgåtergivningen är dock inte korrekt tycker jag, men jag har använt tillverkarens färger.) ~ Du kanske också vill läsa ~ Färgstark! Album Hackås 2009 Att göra i november Blå naglar

jun 10

Jag är med Dabbers

Jag har idag fått min första Dabber med posten i färgen Cloudy Blue. Har testat den lite och misstänker att jag har hittat ytterligare en nödvändighet i min pysselhörna. Har ju köpt på mig ett par PM-pennor och fler blir det imorgon, å nu får jag lov att leta Dabbers också….. Det är sååå synd …

Continue reading