Semsterstängt?

Visst ser det ut att vara det här? Jag har haft semester, och sprungit runt som en liten toka och träffat människor. Bloggen har helt enkelt inte hamnat så högt upp på listan.
Jag har firat min sambo på hans födelsedag, jag har varit på ett bröllop, jag har badat och pysslat med syster och syskonbarn, jag har shoppat med H, storstädat badrummet och bytt tvättmaskin. Ett par böcker, ett par tupplurar, lite brända axlar och en massa avslappning ska blandas in också så har ni min semester.

Jag har lyckas skapa ett antal kort, men inte fotat några ännu, så ni får nöja er med en bild på vår nya fina tvättmaskin. Det går inte att fota en vit maskin i ett vitt kaklat rum så att det blir snyggt, så ni får bara se en liten bit.

Den är mindre än den gamla (vi bytte från fullstor frontmatad till toppmatad), så nu får vi in en hylla får lite pryttlar. Bilder på det hela kommer kanske när det ser hyfsat ut. Att ha schampo och liknande i en skurhink är inte så snyggt 😉 Men plockar man bort badkaret så försvinner ju liksom förvaringskanten……. så då blev en hink lösningen i väntan på bra hylla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *