Uppdatering på pysselplatsen

Nu har jag fått upp lite fler hyllor och krokar vid mitt skrivbord, så nu ser det ur så här:

001

002

Jag har satt en svart förgreningskabel/dosa på väggen precis ovanför den röda pärmen till vänster på bilden. Det gör det enklare att använda embossongpistol och annat som behöver lite ström. Är inget större fan av att krypa omkring på golvet under skrivbordet.

003

För ett tag sedan så visade jag tre tavlor som jag hade gjort och som skulle sitta på väggen här. Nu sitter dom äntligen uppe. Bilden är urdålig, men det får duga. Tavlorna sitter på samma vägg som stången här ovan. Man kan ana en bit av den sista på det översta kortet (precis under den blå byttan som hänger på bokhyllan) till vänster.

tavlor

På det hela så är det fortfarande för rörigt för min smak. Jag vill ha mer enhetlig förvaring samt skåp och lådor. Men det kommer i sinom tid. Håller tummarna för julen 😉

1 tanke kring ”Uppdatering på pysselplatsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *