Välplanerat

Semesterns sista dag….. brukar vara en dag i lite panik, jag har ju inte hunnit ha semester än ju! Fast i år så känns det inte riktigt så. Är hungrig på att komma tillbaka och ge mig i kast med det sista vad gäller webbshoppen och lite andra planer som jag hoppas att chefen håller fast vid 🙂
Vad har då denna sista skälvande dag för planering. Jaaaa, igår hade den ganska mycket planering, idag vet jag inte riktigt. Man ska kanske inte sitta uppe till halv tre på natten och diskutera matematik med sin sambo om man har planer dagen efter. Min största undran gäller dock varför i hela friden jag ägnade natten åt att diskutera ett så otroligt tråkigt och, för mig, ångestladdat ämne.
Klockan ringde tio för frukost och medicinering av katt. Väldigt sömnig kröp jag tillbaka ned i famnen på H bara för att en halvtimme senare vakna till med ett ryck eftersom jag kom på att jag ska ha medicin också. Så det var bara att masa sig upp och fixa en oaptitlig frukost.
Just nu sitter jag är i ett grådaskigt ljus, lyssnar på regnet och dricker lite te. En kanske inte allt för illa morgon ändå, om jag bortser från planerna som ligger i en hög av skärvor runt fötterna. Jag hoppas i alla fall på att lite blir gjort. Lite städning och tvätt borde hinnas med, och så är det ju OS-final i handboll vid fyra för att inte tala om avslutningsceremonin i kväll.

I väntan på det fortsätter Junior och jag att titta på regnet
(svart katt i motljus mot vit gardin var väl kanske den bästa bilden i min karriär som amatörfotograf 🙂 )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *