Category: Wordpress

maj 25

Translation

Jag har bytt plugin för översättning och det är både det bästa och det värsta jag har gjort med denna blogg på ett bra tag. Jag har förlorat översättningarna för alla poster sedan februari 2014 samt alla sidor och menyer mm. Helt enkelt allt som fanns översatt.
Jag har nu börjat om och det tar lite tid, vilket tyvärr gör att innehållet i bloggen blir lidande. Jag kommer inte att hinna blogga…

jan 23

Översätt poster i bloggen med Transposh

Det skulle bli en recension om pluginet Transposh, men det urartade lite i mitten. Det är fortfarande en recension, om än något rörigare än planerat.

mar 15

Om att skynda fort

En snabb ide, blev lite bökigare än vad jag hade tänkt mig. Jag behöver översätta hela min blogg på ett smidigt sätt, och jag har hittat en lösning som jag tror kommer att funka bra….. om ett tag!

Nov 02

Översättningsfiler i wordpress

Översätt ditt tema i wordpress. En snabb beskrivning på hur du går till väga samt svenska språkfiler för temat Scrapbook och Sugar & Spice.

okt 17

Tråkigt bloggjobb

Nytillagd beskrivning, visas på helt fel ställe

Sökmotoroptimering är inte min starka sida, men nu fick jag i uppdrag att lära mig mer. Av bara farten upptäckte jag vilket misslyckande denna blogg är i det sammanhanget. Det finns mycket att göra, och det ska göras. Vissa saker börjas det med redan i denna post.