Lila naglar

I brist på tid under sista tiden så har jag haft mina naglar helmålade. Går fortare att fixa när det inte blir en massa små detaljer. Det var dessutom ett tag sedan jag visade något nytt på nagelfronten, bilder har jag en hel del av men dom hamnar allt för sällan här. Mer då på Instagram faktiskt. Den senaste bilden där visar hur mina naglar ser ut efter fyra veckor (ev. lack borttaget) och hur dom ser ut när jag har varit på salongen och fått dom fixade.

A photo posted by Mien (@miensdotorg) on


Men nu var det dagens naglar det handlade om. Iofs. målade jag dom i tisdags, men fotade idag, så något slitna i kanten är dom om man tittar riktigt noga.
Mörkt lila blev det (Kicks eget lack, 026 Purple Rain). Dekorationerna är små svarta blommor som jag faktiskt inte vet varifrån dom kommer. Något klisterark med nageldekorationer som jag har massor av.
Jag gillar nagellack, men lägger ytterst sällan några stora pengar på dom. Vill hellre ha många färger att välja på än ett fåtal dyra. Personligen så tycker jag inte att något sitter bättre än något annat av dom billigare märkerna, men jag vet att jag har stor hjälp av ett bra och hållbart överlack. Där lägger jag faktiskt lite pengar. Det jag använder just nu, och har gillar i flera år, är Glossfinity från MaxFactor. Med två lager av det över det färgade lacket så sitter även det billigaste skräplacket. (Lacket sitter i upp till en vecka utan några större skador, ska fota dom här lila lite oftare så får vi se hur länge det ser snyggt ut. Här är det 3½ dagar vardagsliv med hårtvätt, pyssel, dammtorkning osv. Jag har diskmaskin ska kanske tilläggas 🙂 ).

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *