Även katterna färgmatchar

Bara för att matte älskar färg och form och gillar när färgerna matchar….. så kanske det inte ska gå ut allt för mycket över mina arma sötnosar (varav en just satte åtta vassa klor i mitt lår, dags för lite manikyr tror jag)

Här visar i alla fall Grafitti hur det kan gå när matte är på det humöret:

g_matchar.jpg

Hon ligger i lektunneln som den här gången blev rosa och grå. Den sönderlekta var svart och vit vilket passade dom andra två 🙂 . Till mitt försvar vill jag bara säga att den svart-vita fick vi av en vän, och den nuvarande köpte jag för att den var rooosa. Det var antingen rosa, äckelgrön eller mörkblå, så det var lätt 😉

Förresten, Junior vill ha en sådan här i julklapp:
kattgomma.jpg

Kattgömma från Rusta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *