Anteckningsbok med decoupage

Demo av Decoupage på Scrapparazzi

I lördags (19/10) hade jag en demo på Scrapparazzi. Jag visade allt från att dekorera ljus och anteckningsböcker till plastbyttor, glasburkar och träföremål med decoupage. Man kan göra så oändligt mycket med servetter och det är helt klart en av mina favorittekniker.

Jag demar decoupage

Det kom lite folk, och jag hoppas att jag inspirerade många. På bilden håller jag på att förbereda en brun skokartong med hjälp av Gesso. Ni ser ett ljus med motiv av höstlöv, en träskål och mitt smyckeskrin bland mycket annat på bordet.

Jag har idag bloggat en beskrivning på hur man dekorerar en anteckningsbok med hjälp av decoupage. Beskrivningen hittar du i Scrapparazzis blogg. Min färdiga anteckningsbok blev så här.

Anteckningsbok med decoupage

Det kommer att komma flera bilder från denna demo framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *