Julkort i rosa (vecka 1)

Det ska börjas i tid :)

Här kommer årets första julkort. Ledsen om ni redan är trötta på julkort, men jag tänkte hänga med på bloggen ”Ett julkort i veckan” i den mån jag känner och hinner för det. Så min förhoppning är att det dyker upp julkort året runt här och att ni står ut *ser snäll ut*

Denna vecka (vecka 1) var utmaningen att göra ett rosa julkort

Julkort i rosa (vecka 1)

Detalj (vecka 1)

Mönsterpapperet har jag stämplat själv genom att först spraya med Perfect Pearl Forever red (den blir lite åt det rosa om man späder den bra) och sedan stämplat snöstjärnor i distressfärgerna Victorian Velvet och Spun Sugar. Stämplarna kommer från Inkido och Clear Art Stamps.
Swirlen är stansad med Scroll från Bosskut och pappersspetsen är så klart gjord med en kantstans från MS. Lite rosor, Pearl Maker Creme och en julig biljett från gömmorna. Snöflingorna är gjorda med en stans från Kars som sedan har fått massor med Cotton Candy Stickles på sig. Det är lite svårt att se på bilderna, men dom sitter på väldigt tunna 3D-kuddar.

3 tankar kring ”Det ska börjas i tid :)

  1. Fia

    Wow, superfint kort! Så många fina detalljer. Jag är så glad för att du vill vara med och jag ska försöka se över kommentarsfältet så att även du kan kommentera, men det här gick ju också bra!

    God fortsättning!

    Kram Fia

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *