Morsdagskort med penséer

Min mammas favoritblommor är penséer, så jag försöker få med den blomman när jag gör ett kort eller något annat med henne i tankarna.

På söndag är det mors dag, jag är lite sent ute, men ett kort är klart i alla fall.

Kort till mors dag

Jag har använt en stämpel från Marianne Design som jag målade i rosa toner. Alla papper kommer från Maja Design. Du hittar även ett tårtpapper, vit sidenband, små halvpärlor i form av hjärtan, brodyrspets och blommor.

morsdag14-0102

Den stora blomman i hörnet och den rosa upptill i bild kommer från Prima, men jag tror inte att dom finns längre. Sedan är det mindre pappersblommor och rosor i vitt och rosa. Knopparna är lite annorlunda, men jag kommer inte ihåg varifrån dom kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *