Snörvel & Harkel

Ja, det är så jag låter just nu. Har fått en förkylning igen, men den är ovanligt lindrig. Mest snuva och nysningar. Känns irriterande att jag är trött och energilös bara…..

Har lyckats få till lite shopping i alla fall. Drog med H till IKEA i fredags och shoppade loss på ett presentkort. Blev en hel del nödvändigt hit hem, bland annat täcken (återkommer till det), kuddar, förvaring, tesilar, handdukar, ljus mm mm.
Förvaringen är VACKER lådor till hallen(2 för 49) och SKUBB förvaringsväska till en massa pockerböcker (59kr) (att ha under sängen). Blev en underbar lampa också till sovrummet:

78640_pe201331_s3.jpg
Knubbig den lilla varianten (79kr)

Nu till täckena….. Dom är helt underbart sköna att sova under, och otroligt underbart billiga 29kr/st (normalstort). Mysa Gräs heter dom och jag rekommenderar dom varmt. Värmegrad 1 funkar fortfarande här hemma, kan visserligen beror på att katterna värmer oss på nätterna ;).

Självklart har jag shoppat pyssel också, vill du se det så klicka på länken nedan (massa bilder)

flower-nesting_resize.gif gbdaisy-outline_resize.gif tag-scallop_resize.jpg
Dies från QK; Flower (nesting), GB Daisy outline  och Sizzix; Tag, Scallop (tror det är rätt bild, dom blå finns i alla fall på min die…)

persia-ornament_resize.jpg summerflowers_resize.jpg
Papper från Scrapbour; Persia Collection
Papper från Panduro; Summerflowers (klicka för bättre bild)

winter-snowflake.jpg
Papper från The Robin’s Nest; Winter Retresn Snowflake

Köpte två nya PM-pennor också, så jag ska fixa en ny färgkarta. Men det får bli lite senare, nu ska jag ha en kopp te och en bra bok.

atjo.gif

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *