Under resans gång

Jag har, i snart två veckor, kämpat med en minibyrå här hemma. Det skulle slipas och målas. Lådorna är klara, och jag har börjat med själva stommen. Den är slipad och står precis på tork med andra lagret färg. Eller ja, halva är målad en andra gång, andra halvan kan jag bara ta när jag kan vända på den.
Jag trodde, i min enfald, att det här skulle gå mycket snabbare. Kryddhyllan tog ju bara en dag…. Det jag inte tänkte på att kryddhyllan var helt omålad, så slipningen var minimal på den. Byrån är helt svart, så jag har kämpat en del där.
Eftersom det tar den tid det tar, så byter jag plan. Jag tänker visa bilder på arbetets gång, i stället för att vräka allt över er när det är färdigt 🙂

När jag fortfarande bodde hemma så köpte jag denna på IKEA. Den blev då målad i en blå färg för att matcha dom bokhyllor jag hade. Jag dekorerade lådorna med schabloner av snäckor i en vinröd nyans.
När jag sedan flyttade hemifrån, så kändes inte det bra att ha allt i blått, så jag målade över med en massa svart. Och av någon mysko anledning så dekorerade jag med en massa knepiga saker. Snyggt var det inte i alla fall.

Snäckorna syns på den översta bilden när jag har slipat bort en massa annat. Andra bilden visar lådorna med ett lager färg och den sista med tre lager färg. Så långt har jag alltså kommit. Jag är fortfarande på jakt efter ett snyggt papper till lådorna och snygga knoppar som jag hade tänkt sätta på.
Enligt burken så ska färgen torka en vecka om det gäller hyllplan och liknande. Lådorna har stått en vecka, så dom är helt klara. Byrån kommer ju också att behöva stå, så det här tar tid. Men jag försöker se det som att jag får tid till att hitta den perfekt lådknoppen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *