Alla dessa teasers…

Jag måste bara….. har suttit och retat mig på det i flera veckor nu….

Jag har 22 bloggar som jag läser via SharpReader (dvs. via feeds). Flertalet av dessa har nu börjat med teasers i stället för hela inlägg. Personligen tycker jag att detta är jättetråkigt, då jag inte kommer att följa dessa bloggar längre. Det är för bökigt helt enkelt….
Jag är inte en läsare som lämnar en massa kommentarer efter mig, så jag är högst troligen inte så viktigt för skribenterna, men jag kommer att tacka för mig och hoppas att dom fortsätter med sina inspirerande bloggar.

Det jag funderar på är dock detta: Varför övergår man till teaser? För att få reklamintäkter? (jag ser ju inte reklamen när jag läser bloggen)

3 tankar kring ”Alla dessa teasers…

  1. Anne

    Men du, då måste jag ju faktiskt påpeka att du inte heller har full rss-feed 🙂 Jag ser bara första meningarna i dina inlägg, och aldrig bilder. (Google reader.) Håller med dig om att det är ett otyg, jag föredrar verkligen full rss 🙂

    Svara
  2. Mien Inläggsförfattare

    Är den inte full????? Det trodde jag, eftersom jag har den inställningen. Tack Anne, ska se vad jag kan göra för att fixa det, se dig som min försöksperson nu 😉 )

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *