”Alla kvinnor vill vara blonda”

Kommer precis ut ur badrummet efter att ha stått och inspekterat min nya RÖDA hårfärg som jag totalt bara älskar. Surfar in på expressen och ser det senaste som Anna Anka har kläckt ur sig.
”– Kvinnor vill vara blonda. För det är mer attraktivt och det ser bättre ut.”

Jag är kvinna, så jag utgår ifrån att hon även tror sig föra min talan. Tyvärr så har hon grymt fel. Jag skulle aldrig i livet vilja vara blond. Enda gången jag blir blond är när jag gör slingor, som sedan färgas in i rött. Jag kan dessutom tänka mig ett flertal kvinnor i min omgivning som aldrig skulle kunna tänka sig att blondera håret. När ska ”den dumma blondinen” vakna upp och inse att hon bara gör sig själv löjlig???

redhair

1 tanke kring ””Alla kvinnor vill vara blonda”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *