Bara så rätt…

På något sätt så är ju det här bara så rätt. Alla dom gånger när jag, och andra har jag förstått, sitter och lister vårt hår för att lyckas skriva något intressant och spirituellt som ska dra horder av besökare till bloggen så är det kanske inte riktigt det man ska göra. För har man allt det braiga att skriva om, när ska man då hinna skriva det? Mitt liv lunkar på så stilla att jag faktiskt har tid att blogga, slita mitt hår och blogga om det. Så att kanske bara är bra, men ganska ointressant? Eller så är det bara killar på Café som kommer undan med det…..

(läs hela konversationen nedan via länken så blir det kanske lite klarare vad jag menar 🙂 )

 

God väns goda vän: Jag bara tänker att…du vet…för att jag skulle vilja läsa någons blogg så skulle den personen behöva leva ett sjukt spännande liv.

Jag: Jag förstår.

God väns goda vän: Så…vad bloggar du om?

Jag: Olika grejer.

God väns goda vän: Som till exempel vad?

Jag: Vad min fru och jag pratar om. Och vad killen jag delar kontor med och jag pratar om. Och mackor. Och garageportar.

via Man ska ju överleva att berätta historian också, liksom. | Fredrik Backman.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *