Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/miensba/public_html/blog/wp-content/plugins/retina-post/request.php on line 28

Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/miensba/public_html/blog/wp-content/plugins/retina-post/request.php on line 34
BlogCandy hos Pion Design - Miens.org

jan 27

BlogCandy hos Pion Design

Pion Design (ni vet, svenska papper med vitagekänsla) firar att deras blogg fyller ett år med en blogcandy. Jag har, utan att jag har tänkt på det,  massor av deras papper när jag började rota i högarna. Tydligen så gillar jag dom skapt, men så är det precis min stil också. Lite slitet, lite gulligt, ganska romantiskt.

Under mitt pappersrotande har jag kommit fram till att jag gillar följande serier mest (men jag har nog papper från alla tror jag)
Förgät Mig Ej
Sagan om Våren
Minnenas Ateljé
Väntan på Tomten II
Från Mitt Hjärta II

Vilken är din favorit?

(Snabbloggat via Press This)

Kommentera

Your email address will not be published.