Hittar du förändringen?

Sent på kvällen, eller mitt i natten för den delen, brukar jag bli extra kreativ. Det kan spruta idéer, tankar och funderingar ur mig. Eftersom jag inte gillar att vara ensam så hamnar jag oftare med datorn i sängen, som nu, än vid pysselbordet. Oftast är det bloggen som får sig en omgång när jag känner att jag vill göra något. Det kan var allt från saker som inte direkt syns utåt, men som ger mig lite fler möjligheter, eller så är det något totalt drastiskt som gör att ingen känner igen sig.
Ikväll har jag experimenterat med ett litet flygfä som kommer att utvecklas om någon dag. Den syns inte så jättemycket, men ger ändå en liten koppling till mig om man ser den i andra sammanhang än just här.

Hittar du min nya favorit?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *