Nya pandurokatalogen

Fick ett mail om att nya katalogen har kommit. Lär nog dröja en dag eller två innan jag har den i lådan, men jag tog en liten snabb tur på deras hemsida. Det finns en del fina saker, men som vanligt fascineras jag av deras drömpriser. Dröm för dom, inte oss pysslare alltså. Ett papper som jag vet kostar runt 12 kronor i en annan scrapbutik tar Panduro 24kr (!!!!!) för. Det är ett enkelsidigt designark med glitter. Gillar arket, men inte priset så det får var helt enkelt.

art

Något annat som fick mig att haja till lite är att dom av någon anledning har valt att använda sig av A4-formatet på papper som jag har som 12×12″. Varför det? Varför vill man köpa ett A4 när man scrappar? Nu vänder sig ju inte Panduro enbart till Scrappare, men jag förstår ändå inte tanken bakom det hela. Den snabba blick som jag kastade sa mig att detta gäller papper från Inkido, bland annat ”Ida”.

Art

Nåja, över till lite godsaker som nog kommer att hamna hemma hos mig så småningom. Klicka på bilden för att se dem bättre.

nytt_small

1 tanke kring ”Nya pandurokatalogen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *