Böcker böcker böcker

Jag bara älskar böcker och får snudd på panik om jag inte har något att läsa. Jag läser om böcker mängder med gånger, dels för att jag har favoriter med även för att jag inte har råd att köpa hur många böcker som helst. Platsbrist är också en orsak. Har i alla fall bestämt mig för att rensa bokhyllorna lite. Ett gäng böcker får byta bostad till källaren helt enkelt.

I går blev det, trots allt, lite påfyllnad i hyllorna 😀

Det brinnande riket är del fem i en serie som utspelar sig i England under saxarnas tid. Med andra ord i Britannien efter romarnas fall. Man får följa en saxare som blir kidnappad och uppfostrad av vikingar.
Camilla Läckbergs serie om Fjällbacka behöver väl knappast en presentation va? Jag kom över den sista delen och fastande, så jag var ju bara tvungen att läsa serien från början, så nu har jag del 1-3 och… 7 tror jag det är.
Svärdets makt är del tre i en serie som är väldigt poppis på TV just nu, eller har varit. Jag har i alla fall dom två första delarna sedan ett par år, men inte fått tag på trean, men nu är den MIN.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *