Decoupage på konservburk

En konservburk med vita bönor är kanske inte det finaste som finns, men den kan bli väldigt mycket finare.

Konservburk

Jag tog bort etiketten på burken, diskade ur den ordentligt och målade den sedan vit. Jag använde vanlig väggfärg i två lager. Det andra lagret målade jag väldigt slarvigt för att få små skillnader när jag sedan satte på servetten.

Blommor på konservburk

Till servetten har jag använd ett matt decoupagelack. Det blir en mer målad yta då. Sedan fäste jag ett band, knöt en rosett och avslutade med lite blommor och fjärilar i papper.

Band på konservburk

Materiallista:

1 tanke kring ”Decoupage på konservburk

  1. Mien Inläggsförfattare

    Tack så jättemycket Sophia. Jag gillar att skriva och fota nästan lika mycket som jag gillar att skapa. Det är härligt att få veta att det uppskattas. Kanske hittar du något annat här när du ändå kikar runt 🙂

    /Mien

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *