Det går framåt med julen

I torsdags så funderade jag på om jag skulle lyckas fixa i ordning vårt adventsljus. Jag blev ganska häpen när jag fick till, inte bara ljuset, utan även ljusslingan på balkongen och lite mysigt på en bokhylla i vardagsrummet. Det bara flöt på och gjorde mig lite sugen på att få upp allt pynt vi har, men jag håller nog lite på traditionen där. Det kommer upp lite i taget och ju närmare jul det är desto juligare blir det. Tomtarna dyker upp ungefär nästa helg. Vilket innebär att jag ska få upp lite mera i helgen 😯

Nu är det säkert någon som undrar vad mina snygga rosa handskar gör mitt i allt det här. Det är bara för att jag är så tokig i dom. Det är ett par trädgårdshandskar som jag fick av H i födelsedagspresent i våras. Dom är smidiga, snygga, och håller faktiskt händerna hyfsat varma. Dom var dessutom ett under att ha på balkongen. Jag brukar alltid frysa om fingrarna när slingan ska upp, för att inte tala om alla små rivsår som brukar täcka mig när jag är klar. Nu var jag varm och hel, så dom förtjänar en bild här :hart:

Tror ni att jag kan övertala H att titta Trolltyg i tomteskogen ikväll? Har inte sett den sedan jag var liten, och fick ikväll reda på att min systerdotter har fallit för den. Så nu är det ju ett måste att uppdatera mig så att jag kan fråga var Fjant är 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *