Filosoferar i duschen

Misstänker att jag inte är den enda som gör det. Men hur kommer det sig att man gör det just där? Är det lättare att låta tankarna vandra under perfekt tempererat vatten? Eller är det för att inget annat stör? Hårtvätt och rakning sker med autopilot så tankarna kan vandra fritt.

Hur som haver….. jag behöver papper och penna där inne. Jag får idéer till smycken och kort, kommer på presenter, kommer ihåg saker jag måste göra eller säga till någon. Kommer på smarta indredningslösningar gör jag också. Finns nog ingen ennde på saker jag kan komma att tänka på i duschen.
Tror nästan att några av dom bästa samtalen jag har haft med H har skett i badkaret. Okey då, det är inte duschen men nära nog 😉

Vad funderar du på i duschen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *