Kakfat för våren

Har dekorerat ett kakfat i glas till Pyssloteket. Bilden gör det inte rättvisa (fotograf Annas egna ord 😉 ), men jag ska försöka beskriva det lite.
Det började så här:

Och slutade så här:

Jag har använt tre olika servetter, glitter samt decopagelack för glas. Alla tre faten har fått en lite sprucken yta tack vare att servetten veckar sig. Jag har använt hela servetter för att få den effekten. Vill man ha det helt slätt så river eller klipper man servetten i mindre bitar. Dom tre servetter jag valde passade bäst som hela, så man får välja och planera lite redan när man väljer motiv.
Servetten sitter på undersidan av fatet för att ge själva fatet en slät yta som även går att torka av/diska.
Fatet i mitten glittrar i rosa. Jag täckte alla faten med lim innan jag placerade ut servetten, men på det mittersta strösslade jag fint rosa glitter innan servetten kom på plats. För att glittret ska synas bra så är det bäst att ha det närmast glaset.

Jag hoppas på att få bättre bilder när jag dyker upp i butiken nästa gång 😉 , men den som har vägarna förbi kan ju gå in och kika…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *