Kan ju inte låta bli…

Jag kan helt enkelt inte gå in på Pyssloteket utan att komma därifrån med en massa grejor.

papper_band

Rosor i vitt/brunt och mörkrött, Beige band, vit cardstock med embossade prickar, julpapper från Inkido/landybug, brads nyckelhål samt nyckel. Syns det att jag har ett projekt i tankarna? Tror det är sällan jag lyckas shoppa så koordinerat.

grejor

Äntligen hittade jag mitt favoritlim igen. Har snålat här hemma för att det jag har inte ska ta slut, men nu har jag en flaska extra så nu limmas det för glatta livet :D. Stämplarna kommer från Stamper Anonymous (Reindeer Game och Flutter). Penseln är så härligt mjuk och perfekt för att borsta Perfect Pearl med, och självklart så blev det en ny färg där också, Perfect Gold. Vita brads till något jag ska göra i veckan, Å så det jag har letat lääänge. Perfect Closure! Det är lås som passar perfekt till Cover All från Zutter. Dom passar ju så klart till andra saker också, men just det här kommer att hamna på mitt nästa Cover All-album.

Wallingatan 14

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *