Hitta rätt färg

Jag har ibland väldigt svårt att bestämma vilken stämpeldyna jag ska använda. Hur ser den igentligen ut när den är stämplad?
Jag har löst det på samma sätt för diverse olika dynor, Distressdynor och för embossingpulver.
Jag har tagit vitt papper och skurit till det i fyrkanter på ca: 4x4cm. Sedan har jag tagit en fin, liten, stämpel och stämplat varje färg på en egen lite pappersbit. Sedan är det bara att skriva dit dynans namn, göra hål i ett hörn och häng i en öppningsbar ring. Jag har särat på mina distressdynor och dom andra dynorna eftersom det blev för fullt på den ringen till slut. Om man gör en karta med embossingpulver så föreslår jag att du bara stämplar med en versadyna (vattenstämpel), så att du inte påverkar färgen på pulvret. Jag stämplade med två olika stämplar, en som det blev konturer med och en som var fylld. Då ser du hur olika pulver beter sig på små respektive stora ytor.

distresser

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *