Mitt första BIA-projekt

Idag blev jag klar med mitt första verk gjort med hjälp av min BIA. Jag vet, jag har sagt att jag ska förklara vad det är, men har inte kommit på hur jag ska beskriva det, så jag väntade helt enkelt tills jag kan visa 😉 Det är alltså en liten maskin som man använder för att göra hål och sedan sätta fast en spiral med. Man spiralbinder helt enkelt sina egna böcker eller vad man nu vill hitta på att binda ihop

bia01_1.jpg

Jag har gjort en egen pysselalmanacka i A5-format. Eftersom jag är så vimsig så skriver jag upp allt, men att blanda pysselplaner med allt annat gjorde min vanliga almanacka lite för plottrig, så nu kan jag skilja på det hela. Pysseltävlingar, DT, Swappar, Födelsedagar osv kommer att finnas i den här.
Den blev i ärlighetens namn ganska tanig. Jag använde vanligt 80gr. papper till insidan och det blev bara åtta sidor, så den är tunn tunn, men det gööör inget. För det är min första BIA-sak.
Insidan ser förresten ut så här:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *