Mina dies (BIA)

Märkte att jag inte använder mina dies så mycket, mest för att jag inte kommer ihåg vilka jag har. Så vad kan vara bättre då en att sätta BIA’n i arbete och göra min egen lilla bok?

minadies.jpg

minadies2.jpg

Jag har gjort boken i A5-format genom att laminera vanliga vita 80gr papper, dessa har jag sedan skurit i två. Steg nummer två blev att stansa och montera ihop dom dies jag har samt laminera och skära till även dessa. Detta gjorde jag för att dom ska hålla bättre. På baksidan av varje bit har jag lagt lim som blir klippigt när det torkar. Det gör att jag kan flytta runt dom som jag känner för.

Pärmen är klädd med Bordeaux Tapestry Flat Paper från K&Company. Jag gillade papperet så mycket att jag var sparsam med dekorationer. Det är papperet som ska synas helt enkelt. Texten är skriven med två olika alfabet som jag lånat av Dolores. Mina är skrivna med Baby Face tror jag. Mitt minne är ju inte så bra 😉 så hon får hjälpa till med att tala om vad det andra är 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *