Årets första visning av pyssel

Det blir många korta inlägg här nuförtiden, jag vet. Men jag tycker det är bättre än när det var tyst veckor i streck. Det visar också att jag inte alltid har så mycket att säga. Även om det, faktiskt just, flyter runt en massa tankar i huvudet. Men hungertrollen i magen är starkare, så dom vinner ikväll.

Min morfar fyllde år igår, och detta droppade ner i hans brevlåda

morfar-2013

Tycker alltid att det är så svårt att göra manliga kort. Har i alla år fokuserat helt på mönstret på papperet, men har nog lyckats knäcka min nöt nu. Det är dekorationerna det hänger på. Är supernöjd att jag köpte labelholder i läder. Så pass nöjd att jag igår köpte massa fler. Visst funkar det kanske inte med ett gulligt glittrigt papper ändå, men man kan nog komma undan med lite mer om dekorationer/stämplar sätter en manligare touch. Sedan hänger det väl på mannen i fråga också. Vet en liten kille som är glad för lila och glitter…. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *