30 days challenge

Jag har 30 dagar på mig, från idag (läs: kväll). Inte att träna och blir snygg, även om det inte skulle skada, utan för att producera 30 kort. Tror ni att jag kommer att klara det? Själv är jag liiite osäker, men tänker ge allt jag har. Min första tanke var dock att minst 15 skulle vara julkort, men jag får nog ta det som det kommer. Det blir som det blir och i slutändan hoppas jag på 30 kort helt enkelt. Idén till detta kommer från Blingen, hon har alltid en massa ”bra” idéer 😉

Jag satte mig för en liten stund sedan för att göra det första kortet, men vad händer. Jo, den stämpel jag bestämmer mig för att använda har jag inte monterat, så då börjar jag med det, i stället för att byta ide. Inte smart, för nu har tiden runnit iväg. Å nu bloggar jag dessutom, istället för att göra kort….. typiskt mig, men det blir kanske till glädje för någon? 🙂

Jag beställde stämplar från Gummiapan för första gången förra veckan, det är dessa jag nu har monterat. Gummiapan har billiga snygga stämplar, så dit återkommer jag nog. Är alltid på jakt efter textstämplar eftersom det är dom jag använder mest, men tröttnar ganska fort också.

Nåja, ska jag sätta igång nu då kanske? (eller leta reda på en countdown…?)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *