Bildproblem ställer till det

Ikväll hade jag tänkt visa alster 22-27, men av någon anledning så kan jag inte ladda upp bilder till bloggen just nu. Felsökning pågår, men det kan ju ta lite tid.

I stället hade jag tänkt visa vilka läckra smycken jag kom över i helgen…… men det var ju det där med bilder ja. Men visa vad gosiga kissar jag har kan jag ju gö…. nä. Ni får helt enkelt inte se när dom ligger under filtarna i soffan och bara tassen sticker fram.
Så vad ska jag blogga om då? Ingenting verkar det som. Visste faktsikt inte att jag var så beroende av bilder i mitt bloggande….. vet inte om det är bra eller dåligt. Lite av varje tror jag. Bökigt när det krånglar, men å andra sidan så finns det alltid något nytt att titta på här, så är det ingen som behöver läsa sådant här pladder av mig.

Jag har den sista tiden varit på rehabilitering för min hörselnedsättning (det har väl inte undgått någon att jag har den va?). Jag har fått lära mig massor som kommer att resultera i ett litet häfte med text som jag ska sprida bland nära och kära. En del av rehabiliteringen var nämligen att göra och visa en presentation för kollegor på jobbet och anhöriga.
Den del av min familj som bor en massa mil bort tänkte jag skulle få läsa sig till en del. Vad det är som har hänt i mina öron, vad man kan göra åt det, och vad andra och jag själv kan göra för att underlätta för mig.
I slutändan tänkte jag faktiskt lägga ut texten här i bloggen också. Jag tror att den kan vara värdefull för andra med liknande problem.

Så… slutpladdrat från mig. Nu ska jag bråka med bilderna istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *