Förslag på plug-in?

Nu hoppas jag att det är fler än jag där ute som använder wordpress på egen server och som kanske kan hjälpa mig.

Jag använde ett plug-in för länge sedan som heter Now Reading. Ett par fördelar var att det gick att spara lästa böcker och bygga upp ett bibliotek utan att vara medlem på någon utomstående sida. Det gick också att få ut statistik på hur många böcker jag hade läst per år/månad osv. Det stora nackdelen var att jag inte fick det att funka. Bland annat så visar den hela mitt menyträd av någon anledning (saker som alltså inte alls har med lästa böcker att göra). Resultatet är att det pluginet numera ligger och samlar damm på servern.

Är det någon som har tips på ett liknande plugin till wordpress som kanske kan funka bättre för mig? Dom som jag har hittat är antingen enbart en widget eller så ska det hämtas information från en boksida, och jag är för lat för att logga in på femtioelva ställen för att lägga upp en bok. Visst är det bekvämt med den typen av sidor, du får mycket på köpet, men oftast så finns inte dom böcker jag läser med eftersom sidorna hämtar info från engelska bokhandlare.

Vill du ändå att jag ska använda en extern sida, försök gärna att övertala mig. Jag är inte mindre kvinna än att jag kan ändra mig 😉

Hitta ljus i min tunnel!

M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *