Bokmärken

Fick ett litet ryck och satte mig och gjorde bokmärken. För mig är det lite av en utmaning eftersom dom måste vara platta för att inte lämna märken i boken. Det började med att jag satt och lekte fram en fil till Silhouetten, den blev inte färdig och jag övergav den för pyssellusten. Vi får se om lusten att göra färdigt den återkommer.
image

Det blev fyra bokmärken. Alla är gjorda på samma stomme. Merparten av dekorationerna kommer från röran på mitt skrivbord. Ibland är det helt enkelt bra att ha det rörigt. Helt plötsligt hittar man små guldkorn i skräphögen.

imageHär har jag gjort ränder med washitape i två olika färger och bredder. Bilden kommer från ett klippark från PionDesign. Under den lilla miniblomman sitter en liten bit rosa tyll.

imageMera tape 🙂 Flyttade dom från en hink till ett snöre på en krok här om dagen i förhoppning om att jag skulle komma ihåg den. Hittills så ser det ut att ha lyckats 🙂 I alla fall, två olika washitape, bild och frimärke från PionDesign.

imageTrot eller ej, men här finns det mera washitape. En vit med noter. Det vita blir transparent när man sätter fast den. Hjärtat är något jag skar ut med Silohuetten för länge sedan. Blev misslyckat just då, men väldigt lyckat just nu. Biljetten kommer från PionDesign (var det någon som trodde annat? 🙂 ). Mönsterpapperet är en snutt jag hittade, så varifrån det kommer vet jag inte.

imageI all enkelhet. Den glittriga rosen är utklippt från ett underbart rospapper från You Do. Bilden är från PionDesign och så lite tyll under ett hörn. I bland behövs det inte så mycket mer faktiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *