Dagen som försvann

i ett enda töcken.

Jag har kommit in i en ny period med konstant trötthet. Jag är totalt håglös och så trött så att jag inte riktigt kan beskriva det. Det känns som om jag kan somna ståendes och jag kan hamna lutandes mot en vägg bara för att jag inte orkar ta ett steg till. Tar jag mig till soffan så kan jag bli sittandes en halvtimme eller så innan jag får tillbaka lite energi, bara för att bli lika totalt slut en liten stund senare.
Idag har varit en sådan dag, men jag har fått kämpa emot eftersom jag skulle till arbetsförmedlingen. Bara det i sig tar en massa energi från mig. Under vägen dit började hela jag skaka och skakningarna la sig inte förrän en bra stund efter det att jag tagit mig därifrån. Detta trots att det faktiskt gick riktigt bra.
Jag var dit i två ärenden. Jag ville ha alla mina daganteckningar utskrivna och så ville jag veta hur det går med allt strul med mina pengar. Daganteckningarna gick ganska bra när jag väl kommit till rätt person. Pengarna är det värre med. Personen som ska godkänna det hela har inte ”hunnit med” det. Han fick det på sitt bord 4 januari. Det är ganska många dagar tycker jag…… Det står dessutom att det är bråttom eftersom jag har räkningar som trots allt ska betalas.
Nu är det i alla fall gjort. Jag ska ringa runt lite i morgon för att se om det händer något med mina små kronor som jag är i sådant desperat behov av.

I morgon kommer dessutom en kille som ska mäta fukten i vårt badrum och i taket på sovrummet. Visst har jag skrivit om det förut? Jag tror det. I alla fall så var fastighetsskötaren här i förra veckan och mätte fukt, och i morgon kommer då alltså en ”riktigt” fuktkille.
Fastighetsskötaren fick följande värden, om det nu är någon där ute som kan säga mig något om dom.

Golvet utanför badrummet: 30
Golvet i badrummet (olika ställen): 50-75
Taket i sovrummet: 0
Väggen i sovrummet: 65
Vägg i köket mot badrummet (gammal vattenskada som ”ska ha torkat”): 71

Nu ska jag nog ge efter för tröttheten och göra som Grafitti (dvs, gömma mig någonstans)

Sömningt värre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *