En lycklig dag

Det är när man kommer hem och älsklingen har hämtat ut paketet som väntade på mig på posten. Det innehöll det här:

Glädjen är stor i lilla mig. Äntligen lyckades jag fylla på förrådet 🙂
Det är massor med färger och storlekar. Allt från små små knoppar till stora tjusiga rosor med lite vågig kant (syns i rosa och vitt uppe till vänster). Köpte även en, för mig, ny typ av rosknopp. Den syns inte på bilden, men är semiöppen och lite vågig. Ungefär som en knopp till dom stora rosorna skulle kunna se ut. Älskar i alla fall alltihop.
Kärt besvär blev det också. Dom ryms inte i mina lådor längre 🙂 Får tänka om lite med färgsorteringen tror jag…. 😆

Förra gången jag beställde blommor så var jag dum nog att inte skriva upp vilka färger jag hade valt. Det var lite svårt att komma ihåg vilka jag gillade och inte. Så den här gången var jag lite smartare.

Jag har fotat alla blommor med sin tillhörande märkta påse. Bilderna kommer jag att lagra i en mapp på datorn, och kan enkelt skriva upp vilka färger jag vill ha mera av. En pågående inköpslista helt enkelt. Dessutom kan jag ju lätt se vilka färger jag inte gillade genom att kolla hur mycket jag har kvar.

Idag blev en VÄLDIGT bra dag :mrgreen: :hart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *