Blommförvaring

Jag är ganska så tokig i blommor i mitt pysslande, och jag köper hela tiden fler. Förut hade jag alla blommor färgsorterade i sex lådor i mitt skrivbord (sex lådor i en stor skrivbordslåda). Det var ganska rörigt, och inte så sorterat alla gånger. Längtade länge efter en bättre förvaring och föll för sortimentslådor. Tänkte först köpa denna från Jula.

blomm_liten

Men när jag stod där och tittade och velade så tyckte min mamma (som inte visste alls hur mycket blommor jag hade) att jag skulle ta en större modell, så hade jag att växa i. Efter massa om och men (och räknande slantar i plånboken), så blev det den här i stället

blomm_stor

Vilket jag är superglad för. Så fort jag kom hem började jag att sortera, tänkte att jag kan ju ha annat i lådorna som bli tomma. Det tog bara en liten stund innan jag insåg att det nog inte blir så många tomma lådor. Jag har växt ur den på en gång  och skulle behöva en till.Vet bara inte var jag skulle placera den i så fall….

Så här ser det i alla fall ut idag, nästan. Det står ett par förpackningar till med blommor ovanpå skåpet….. 😳 ….. och ett par på skrivbordet och någon i hyllan bakom…..

blommförvaring_stor

Tack mamma för att du fick mig att tänka större 🙂

1 tanke kring ”Blommförvaring

 1. Johan

  Hallåj.

  Vill bara passa på att säga tack för igår, jättefina pressenter…men kanske lite för mycket.
  Mvh
  J 😯

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *