Flyttad pysselplats

Har för mig att jag nämt att jag flyttat min pysselplats från det rymliga köket…..

gamla_köket

Till det ganska fulla och trånga arbetsrumet

gamla_arum

Det största anledningen var att varken H eller jag gillade att vi satt och grejade med vårt i var sin del av lägenheten. Låter som om vi bor superstort, men det gör vi inte. Det var bara ett halvt kök och ett helt vardagsrum emellan. Lägg till att vi ville visa saker och prata med varandra  plus att vi lyssnade på samma radiokanal, fast med hjälp av olika redskap. Inte så roliga helger helt enkelt.
H har med jämna mellanrum föreslagit att jag skulle flytta in, men jag har varit tveksam. Dels för att jag inte skulle kunna sitta vid ett fönster (Det föll iom. att vi har heltäckande gardiner i köket), dels för att jag var tvärsäker på att mitt pysselbord skulle bli fullt av div. saker. Och det är det….. pysselsaker. Totalt rörigt för jämnan

I alla fall. Vi ägnade en dag åt att flytta, slänga och knöka om en massa saker. I stort sätt allt det som syns på bilden här ovan.
Den andra dagen ägnade jag mig åt att snabbstäda, tömma och organisera den gamla platsen och flytta in allt i arbetsrummet. Det blev grymt mycket bättre än vad jag trodde. Det känns mysigt, och jag gillar att H sitter precis bakom mig.

ny_datorjpg

ny_hylla

ny_skrivbord

Det kommer att bli en del turer till IKEA för att få det hela rätt. Har skrivit en lista på saker jag vill ha, den dyker nog upp här lagom till jul 😉
Planen är i alla fall att hyllan bakom min rygg samt den blå hyllan till häger ska bytas ut mot Expedit. Det är det största egentligen. Sedan ska det till nya snygga lådor, stänger på väggen fram för mig, tavellister och ev. fler vägghyllor. Vi ska iväg nu till helgen och fixa stänger och lite annat smått. Dom stora hyllorna får helt enkelt vänta till det finns flera pengar.
Pallen var tänkt som en enkel väg för mig att nå saker högt upp på hyllan, men Junior har bestämt sig för att det är hans. Sitter jag och pysslar ligger han där.
Nya tapeter skulle inte heller skada, men det får vara. Orkar inte bråka på hyresvärden om det.

Nåja…. så här ser det i alla fall ut nu. Lägg till en dator på skrivbordet, en del sladdar, en massa små grunkor, lite lim och tape, diverse papper och ni kan se framför er hur det ser ut just nu 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *