Glada Nyheter

Jag har lite glada nyheter, men först vill jag be om ursäkt för att bloggen har stått mer eller mindre still den sista veckan. Jag har haft för mycket både i huvudet och för händerna för att lyckas skriva något. Ledsen för det, ska försöka bättra mig :hart:

Så, tråkigheter överstökade, nu till något mycket roligare. Ni kommer väl ihåg att jag blev DT på Scrapparazzi va? Det började så, men det blev visst lite mer.
Från och med denna veckas början kan ni hitta mig i butiken under öppettiderna, jag har nämligen fått en FAS3-plats hos Zornitsa. Jag är väldigt glad och tacksam över detta, och hoppas att jag kommer att göra nytta i butiken. Efter att ha gått hemma en längre tid så blir det väldigt fullt i mitt huvud efter en dag ”på jobbet”, så därför blir det lite långsammare takt här. Hoppas ni har överseende med det ett tag 🙂

Bara för att göra mig lite nyttig nu då, så tänkte jag tipsa om Scrapparazzis sida på Facebook där erbjudanden, snygga alster och annat dyker upp. Ta en tur dit och klicka på Gilla så är du med i gänget.
Vi firar även att butiken har funnits i 5 år nästa vecka. Mera info finns på Facebook och dyker även upp i bloggen tillsammans med en läcker bloggcandy.
Å så håller jag en kurs nästa vecka, ett lite mera avancerat ljuskort, så är du i krokarna och har tid tycker jag att du ska haka på 🙂

 

Nu ska jag få lite i magen och sedan se om jag kan åstadkomma en acceptabel bild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *