Notice: Undefined index: navmenu_home_desc in /home/miensba/public_html/blog/wp-content/themes/graphene/admin/wpml-helper.php on line 98
Pysselträffar Archives - Miens.org

Category: Pysselträffar

Det händer inte så ofta, men ibland packar jag ihop en väska och åker iväg för att träffa andra pysslare. Det är inte ofta det blir så mycket gjort, men kul har man allt.

Sep 23

Pysselträff

Igår tog jag mitt pick och pack och åkte lite norrut för en pysselträff med ett gäng härliga tjejer. Vi blev inte så många, vilket faktiskt var helt perfekt för mig. Jag hörde vad alla sa och hade inga större problem med ljudnivån. Men trött blev jag, efter sju timmar gav jag upp och påbörjade …

Continue reading

Mar 31

Tråkigt tråkigt

Sista HG4-träffen kommer närmare.

Mar 25

Snälla Rara Underbara !

Jag hade en avi i brevlådan här om dagen som jag gick och grunnade på. Kunde inte komma på vad det var jag hade beställt, men självklart var jag grymt nyfiken. Igår hämtade jag ut det, och det var en RAK från Jackiee. På en HG4-träff för ett par månder sedan satt hon och jag …

Continue reading

Mar 05

HG4-träff

I morgon är det återigen dags för ett härligt gäng att samlas i Stockholm och pyssla ihop. Jag ser verkligen fram emot det, även om jag inte riktigt vet vad jag ska ta med mig och gör. Ev. blir det påskägg i papp som ska dekoreras. Den här gången har vi en kort/LO- tävling där …

Continue reading

Jan 10

Januaris HG4-träff

Igår var jag på årets första HG4-träff. Den här gången blev vi inte så många, men vi hade kul. Det blev en massa skapat, dock inte från mig. Jag hade planerat att stämpla och färglägga, så jag hade inte så mycket med mig, men nog hade jag räknat med att komma hem med fler än …

Continue reading