Hur många vuxenpoäng får han?

För ett par veckor sedan damp det ned ett vitt kuvert i vår brevlåda. Det var en…. um….. släkting (kusinbarn, syssling, brylling….. något sådant) som inbjöd till bröllop. Självklart ska vi gå, även om vi just då inte hade det som krävdes i garderoben.

I dag bar det i alla fall iväg in på stan för kostymjakt.  Jag var helt inställd på att det skulle bli svårt att hitta något som H trivdes i och var mest glad för att han gått med på att börja leta tidigare än dagen innan han behöver den. Gissa om jag blev glad när det visar sig att den första kostym han provar sitter perfekt. Det behövdes inte ens några ändringar. Nu tillskriver jag expediten den äran, eftersom hon lyckades plocka en perfekt storlek från första början. Men även hon blev förvånad över att det inte behövdes några ändringar. Tydligen behöver nio av tio kunder lägga upp/ta in/ta ut eller liknande.

I alla fall…. i garderoben hänger nu i alla fall ett snyggt stycke mörkgrå kostym med skjorta, slips, bälte och näsduk till bröstfickan. Och H är en riktigt läckerbit i kostym märkte jag drool1.gif

Hur många vuxenpoäng är en kostym värd?

(och varför måste det alltid regna på valborg????)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *