I denna skog av appar

Jag har inte gått vise ännu, men det har varit nära ett par gånger. Jag har ett par appar på min androidtelefon av nyttoskäl, andra finns där bara för nöjes skull. Har provat massor och avinstallerat massor. Letar just nu efter ett vettigt sätt att hålla reda på vika böcker jag äger. Även där har jag hittat vissa men dissat det mesta. Spel har jag också svårt att hitta. Gillar lite kluriga spel där hjärnan får vara med på ett hörn, eller plattformsspel. Det jag inte gillar är spel där man mer eller mindre måste koppla ihop det med Facebook och hitta ”grannar” för att kunna komma vidare. Just nu testar jag Townsmen som verkar helt ok, bortsett från lite reklam i ena hörnet. Men jag började spela igår kväll, så vi får väl se hur det blir till slut 🙂

Jag vill gärna ha tips på appar som ni gillar. Svårt att sätta någon etikett på vilken typ, är helt öppen för förslag. Ändå kravet är väl att dom ska vara gratis eller att det finns en gratisversion av den. Själv tänker jag börja anteckna vad jag tycker och tänker om (bok)appar så kanske mina anteckningar dyker upp här om ett tag 🙂

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *