Kort med kantstans

Har idag, för ovanlighetens skull, gjort ett kort. Min farmor fyller år i veckan och eftersom jag inte kan vara där så får hon så klart ett kort på posten.

Kort med spets och stickers

Stommen är av ljusblå cardstock. Jag har gjort det som ett vanligt dubbekort, men skurit bort lite mindre än häften på framsidan. Kanten har jag sedan stansat. Samma stans är använd på mönsterpapperet.
Mönsterpapperet kommer från Maja Designs serie Sofiero. Jag har använt båda sidorna på Exuberance of flowers in bloom. Motivet är en stickers och ramen runt är en die. Ramen sitter på 3D-kuddar och går ned över kanten.

Detalj med rosor och en berlock

Ett gäng rosor i olika storlekar och blå rosenknoppar bildar ett hörn. Sedan satte jag dit en hjärtberlock.

Insidan med stämpel från Landstoken

Insidan ser man lite av redan från framsidan. Texten är en stämpel från Landstoken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *