Mien får stooora ögon

Såg att någon sökt, via google, och fått träff på ett av mina inlägg. Nyfiken som jag är så var jag ju bara tvungen att kolla upp den sökningen (som för övrigt var på Teknisk Lakan – Tarvlig Församling). Gissa om jag höll på att trilla ur soffan när jag såg att min lilla blogg låg högt upp hos google. Mien såg ut så här  😯 och lite senare så här

mien_in_top.jpg

Förresten, någon som såg Let’s Dance ikväll? Tina var bara så underbar och jag älskar hennes klänning. Fanns ett flertal snygga klänningar i kväll, men vilka dom är tänker jag inte berätta förrän i morgon kväll. För nu ska jag ta snoriga och hostiga H i örat och lägga oss för kvällen. I morgon ska jag se om jag kan inhandla ett badrumsgolv åt oss. Plastiga plattor med hål i. Hittar jag vad jag söker ska jag fota det. *lovar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *