När man hittar gamla kort…

… och sedan inte hittar de i bloggen efter idogt letande, då är det bara att konstatera att latheten har varit framme.
Jag har gjort en ny header som kommer att dyka upp lite närmare våren/påsken. När jag ändå var i farten samlade jag ihop det påskpyssel jag har visat, men saknade då bland annat ett par kort. Ett av de kommer här, fast det är gjort till min systerson 2013.

PåskkortNu är det så länge sedan jag gjorde det här kortet, så jag vet faktiskt inte vad det är för papper. Det är i alla fall gjort med en ljusblå cardstock som stomme. Sedan sitter det ett ljusgrönt mönsterpapper som man ser lite av på kanten. Det prickiga papperet sitter på samma ljusblå cardstock som stommen är gjord av.

Detalj på påskkortLösa blå blingstenar är limmade på kanten, och swirlen bakom blomman är klippt från en större variant.

Materiallista: (ungefärlig)

Inköpställen:

Pyssloteket (cardstock, blingstenar, blommor)
Scrap-Perras (Punchar från Nellie Snellen)
Pen Store (Promarker)

Save

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *