Muffinskalas

Våren står runt knuten här idag. Snön smälter och solen skiner faktiskt från en nästan blå himmel. Vår för mig är ljus och värme, och pastellerna kryper fram mer i mina kort.
Detta kort gjordes en kväll för ett par veckor sedan i ett försök att hjälpa och inspirera någon annan. Utmaningen för mig var att hålla mig så nära de material personen själv hade tillgång till och inte sväva ut för mycket.

muffinskalas-01

Stommen är en vit cardstock skuren till 6×12″ och dubbelvikt. Det mönstrade papperet kommer från ett pappersblock som heter Vintage Spring Basic från Maja Design.

muffinskalas-02Rosorna fick sällskap av små vita knoppar och en knappnål. Bladen är björklöv. Under allt, även motivet, löper ett rosa prickigt sidenband.

muffinskalas-03Jag stansade ut två fjärilar från ett papper från samma block som mönsterpapperet och har satt dessa på varandra med uppvikta vingar och en blingsten. Bakom stämpeln sitter ett tårtpapper som jag har glittrat med Perfekt Pearl.

muffinskalas-04Stämpeln, som är en digi från Lili of the valley, är stansad med en oval och sedan satt på en oval med uddkant. Vissa uddar fick en blingsten också.

Materiallista:

Insköpsställen

Pyssloteket (cardstock, blingstenar, rosor, nålar, stansar, band, tårtpapper)
Scrapparazzi (cardstock, papper, löv, band, tårtpapper)
Lili Of the Valley
You do (löv, blingstenar, nålar)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *