Pimpa ditt headset

Mitt vita headset hade blivit grått och tråkigt efter många års användande. Jag har svårt att hitta headset som funkar med mina små öron (lurarna trillar ur) så jag bestämde mig för att pimpa mitt gamla istället med pärlor från Hama.

Pimpat headset

Det var väldigt lätt och gick fort när jag väl bestämt vilka färger jag ville använda. Det beslutet tog betydligt längre tid 🙂

headset02

Börja med att ta ett gäng pärlor och en bra kniv eller skalpell. Du kan också behöva en pincett eller en liten tång för att skona fingrarna.

headset03

Gör ett snitt i alla pärlor på längden. Öppna sedan pärlan i snittet och tryck in kabeln från ditt headset. Här kan du behöva hjälp av en pincett eller tång för att hålla pärlan öppen. Pärlorna är så pass hårda att de sedan håller ihop utan lim eller liknande.
Jag använde 303 pärlemor, 28 lila och 29 rosa pärlor.

headset04

Jag skar till ett flertal pärlor i alla mina färger och satte sedan fast dem, sedan skar jag lite till och satte fast igen. Jag valde att strunta i ett mönster utan satte mina pärlor huller om buller, lite som de låg på skrivbordet.

Materiallista:

Inköpsställen:

Panduro Hobby

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *