Shoppingtok… Vem? Jag? Näääää!

Tja… rubriken säger väl en hel del om vad detta kommer att handla om? Vi börjar med lite lättare saker som nagellack och annat 😉

Nummer 194 (gråsvart), 041 (klarblå), 054(mintgrön), 193 (rosaviolett), 003 (rosa). Det följde även med lite nagelbandcreme och annat ”kul”

Jag har äntligen äntligen hittat ett par nya snygga solglasögon. Mina älsklingar blev stulna förra sommaren och jag har inte hittat några snygga förrän nu (när det mest regnar). Örhängen med massa fjärilar måste ju bara jag ha eller hur?

Nu till det riktigt roliga….. jag har fått en ny leksak i min pysselhörna. Den är ganska stor, vit, har en sladd, kommer att ge mig massa glädje och låter ganska mycket…. Jag har inte packat upp den ännu så ni får nöja er med detta…

Jag hoppas att jag hinner bekanta mig bättre med den i morgon kväll….

Inte för att det var slut där…. Klicka på bilden ovan så får du se lite bättre.

Här finns mera 😀 Det underbara papperet med fjärilar och glitter hittar du på scrapparazzi.

Natti natti

4 tankar kring ”Shoppingtok… Vem? Jag? Näääää!

  1. Dolores

    Har du vunnit på Lotto? 😆 Skämt åsido, wow vad roligt med en ”sill” och det där fjärilspappret är ju bara sååå mycket du! Härlig shopping vännen, du får stort A! 🙂
    Kram / Dolores

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *